Божинов избяга от Парма, за да целува Николета с език

2010-12-02 02:05:00

Националът долетя спешно за 23-годишния рожден ден на плеймейтката, подари й часовник

 

Два дни след фиаското на неговия Парма с 2:5 от шампиона Интер в мач от Серия "А", Валери Божинов хвана спешно самолета за София. Причината – 23-годишния рожден ден на новата му изгора, изкусителната Николета Лозанова. Българският национал не можа да си позволи да пропусне това уникално събитие, макар да трябваше отново скоростлено да се върне на Апенините, за да се присъедини към тренировките на "пармалатите".

 

Възлюбената му Николета вдигна щуро парти във вторник срещу сряда в Night Flight. На купона присъстваха най-близките й приятели, а музикалните поздрави бяха отправени от гост-звездата Андреа. Рожденичката бе неотлъчно до любимия си Божинов през цялата нощ. С Валери демонстрираха страстта си, както и уменията си в танците. Често обаче танцуваха езиците им, сплитайки се един в друг, без никакво притеснение от страничните наблюдатели.

 

Към специалните поздрави се присъедини и Лияна, която поздрави приятелката си с актуалните парчета "Лошите момичета" и "Да я науча". Фолкзвездата, която доскоро бе в близки отношения с Благой Георгиев, пожела на влюбената двойка да не обръща внимание на завистта и да продължават напред с усмивка. Както и да си имат не едно, а няколко деца.

 

Валери изненада своята половинка с уникален часовник, инкрустиран с диаманти. В разгара на купона, рожденичката пък бе изненадана с торта с нейния лик, а от сцената Андреа я поздрави с акапелно изпълнение на Happy birthday.

Вашият коментар