Божинов се извини на цяла България

2010-09-06 12:30:00

Искам утре да вкарам важен гол, заради Валери и заради съотборниците ми, и да се върнат усмивките по лицата ни, заяви нападателят на Парма

Нападателят Валери Божинов поднесе извинения към цяла България за загубата с 0:4 от Англия. Играчът на Парма обеща да се реваншира, като силно се надява да вкара решаващ гол в утрешната евроквалификация с Черна гора. Срещата е от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Извинявам се на цяла България. Трябва на всяка цена да победим Черна гора. Само така бихме изтрили срама. Ако искаме да върнем хората на стадиона, трябва да бием утре. Не е важно кой вкарва", заяви Божинов.

"Черна гора са ни пряк съперник, трябва да ги бием. За нас в момента е труден период, както и за цяла България. Надяваме се публиката да е 12-ия играч", продължи нападателят на Парма.

"Спекулациите за оставки, винаги ги е имало в България. И ще продължи да ги има. Не ни интересува какво се говори и пише. Не мисля, че Станимир Стоилов е проблема. Кръста си го носим. Тук не става проблем за треньор, за ръководство. Трябва да победим и всичко ще е ОК. Бием ли, връщаме се в играта", добави пред "Нова телевизия" Божинов.

"Англия е фаворит в нашата група, но всички останали отбори обаче имаме шанс за първото място. Не само англичаните са с голям потенциал. Всички отбори имаме добри футболисти. Ще направим всичко възможно да завършим втори. Искам утре да вкарам важен гол, заради Валери и заради съотборниците ми, и да се върнат усмивките по лицата ни", пожела си Божинов.

Вашият коментар