Божов няма да окача бутонките според Велев

2011-01-06 15:07:00

При "белите" се завръща полузащитникът Павле Попара

Старши треньорът на Славия – Емил Велев, коментира ситуацията в отбора само ден преди започване на зимната подготовка. Първият тим на "белите" ще разполага с група от 22 основни футболисти и още четирима юноши, които ще се обиграват с по-опитните си съотборници. Столичани ще направят първа тренировка за 2011 година на 7 януари от 11 часа на клубния си стадион.

Йордан Юруков, Филип Филипов, Мартин Сечков и Евертон Джилио-Том са новите попълнения на Славия, които ще бъдат представени официално утре преди първото занимание за годината. В тима се завръща полузащитникът Павле Попара, който през есента игра под наем в румънския Астра Плоещ.

"Има интерес и към други футболисти, но за момента имената им са тайна. Искаме да имаме широчина на състава и основната ни група трябва да бъде съставена от поне 22 футболисти. С първия състав ще тренират и няколко от юношите на клуба", заяви старши треньорът на Славия.

Велев опроверга слуховете, че основният нападател на "белите" през този сезон Николай Божов има намерение да се отказва от футбола след края на кампанията. "Това не ми се вижда реално. Божов е основен голмайстор на отбора. Всички са много доволни от него. Той ще продължи да носи екипа на Славия, тъй като договорът му с нас е за три години", каза още Емил Велев.

През есента 33-годишният Николай Божов реализира 11 гола във всички турнири с екипа на Славия.

Вашият коментар