Бомба цъка на Герена, знае се кой ще я детонира

Начало » Бомба цъка на Герена, знае се кой ще я детонира
Наско Сираков
снимка: levski.bg

Собственикът на Левски Насто Сираков е убеден, че Станимир Стоилов иска да се върне на Герена. Босът на сините допълни, че ще проведе разговор с Мъри в сряда, когато ще се изяснят нещата дали той ще поеме отново родния гранд.

„Изключително съм благодарен за разширяването на партньоорството ни с досегашния спонсор. Веднага трябва да кажа, че с разширяването няма да потече „златен“ дъжд и реки от пари. В разговорите, които сме провели, смятаме, че правилната работа и достигането до най-голям брой привърженици ще донесе повече пари, отколкото спонсорския договор. Работим в тази посока.

И в НС, и в УС ще има представители на партньорите ни. Не става въпрос само да влязат един пари в клуба от спонсорски договор. Става въпрос в краткросрочен и най-вече в дългосрочен план да доведат до дивиденти”, коментира Сиарков новия договор за спонсорство.

“Проведох разговор със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият ни избор и алтернатива. В сряда ще имаме разговор с Мъри – и аз, и Лъчо. Ще седнем тримата да решим как ще продължим оттук нататък. Най-вече да го запознаем как ще бъде структуриран и как ще се развива клубът в бъдеще. Убеден съм, че неговото огромно желание е да се завърне в родния си футболен клуб и ще започне нова “Синя приказка”.

Аз съм му обяснил какво е моментното състояние на клуба и той го знае. Казал съм му, че той може да е детонатора, в положителен смисъл, за избухване на синята бомба. Няма треньор, който да има по-голямо доверие. Повече трябва да се мисли как да се помогне на Левски. Сигурен съм, че клубът малко по малко ще започне да се надига от дъното, където се намира сега“, допълни Сираков относно преговорите със Станимир Стоилов.

“Истината е, че имаме голяма нужда от човешки ресурс. Имаме натрупани задължения към персонал, треньори в школата и футболистите, които ще се стремим да изчистим. Но не мисля, че имаме някакво належащо супер плащане.

За Изпълнителен директор водим разговори. Искам до десетна дни този въпрос да сме го решили. Не, че не съм доволен от г-н Баждеков как си върши работата. Но той има нужда от заслужена почивка. Смятам, че ако стигнем до този край Станимир Стоилов да поеме отбора, той ще съчетава и длъжността спортен директор.

Вярвам и се надявам, че това ще се случи“, добави собственикът на клуба.