Борисов: Дуче, ти си обикновен гей!

2010-10-27 16:30:00

Конфликтът Димитър Борисов – Димитър Ангелов стигна застрашителни размери

 

"Дуче, ти си обикновен гей, който обслужва ДПС срещу ГЕРБ", завил в SMS до шефа на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето собственикът на клуба Димитър Борисов, твърди Спортал.

Това се е случило около четири часа след края на мача между ЦСКА и Рапид Виена от турнира за Лига Европа, когато размириците около Националния стадион "Васил Левски" все още не бяха утихнали. Те бяха част от протеста на феновете срещу ръководството и началото на последвалите събития в "армейския" клуб.

Около 250 фена мятаха факли към сектор А на стадиона, а в отговор полицията арестува 18 човека. Драмите от четвъртък продължиха с побой над Ивайло Цветков – Главата, нанесен му от човека на Титан Калоян Стоянов – Цимбика в неделя, а също така и във вторник. Всичко това беше гарнирано с огромна доза обиди и от двете страни.

В крайна сметка шефовете на клуба отстраниха Цимбика и спряха Дучето от възможността да охранява (по техните думи) мачовете на отбора. Самият Димитър Ангелов обаче уточни, че въпросната сума е за хореография.

За SMS -комуникация стана дума на пресконференцията, която дадоха онзиден Ангелов и Цветков. Дучето призна, че по този начин са си говорили с Борисов, както и че има едно съобщение, което е било "по-специално". Ангелов отказа да разкрие съдържанието, което днес публикува Спортал.

Вашият коментар