Борисов: Огранизацията на дербито беше под всякаква критика

2011-02-28 10:56:00

Отговорността е на президента на Левски и ръководството на "сините", категоричен е Титан номер 1

Нямаше никаква организация на пропускателния режим на Герена в събота. Това обяви в "Гореща точка" на TV7 президентът на ЦСКА Димитър Борисов по повод безредиците по време на мача Левски – ЦСКА.

"Не проверяваха даже кой с какво влиза на стадиона", каза още Борисов. Той отбеляза като основен проблем факта, че на Герена не са били много подготвени за доброто организиране и охрана на мача.

Защо Левски отказаха да играем на Националния стадион?, запита още в студиото на Николай Бареков президентът на ЦСКА Димитър Борисов. Според него, след началото на безредиците е било по-лесно мачът да бъде прекратен, отколкото да изгониш над 4 хиляди запалянковци. Президентът на ЦСКА беше категоричен, че в агитката на ЦСКА е имало подставени лица.

"Охранителната фирма на стадион "Герена" просто я нямаше, коментира още Димитър Борисов.

Според президента на ЦСКА, президентът на Левски и ръководството на клуба носят цялата отговорност, ако е имало някакъв заговор за подобен погром.

От своя страна, депутатът Георги Анастасов, един от най-запалените фенове на ЦСКА в Народното събрание, коментира, че хулиганите е трябвало да бъдат изгонени от стадиона още в първите минути на безредиците в събота.

Вашият коментар