Босненец се разбрал с Литекс

2011-01-19 14:48:00

Договорът между българския шампион Литекс и босненския нападател Деян Джерманович вече е факт, след като 22-годишният футболист е подписал за три години. Това потвърди самият Джерманович и допълни, че сега единствено остава двата клуба да се разберат за трансфера му.

Босненецът играе за словенския средняк Рудар Веление, като до момента е отбелязал осем гола и заема четвърта позиция при стрелците в словенската лига.

"Аз вярвам, че съвсем скоро договор между Рудар и Литекс ще има, допълни нападателят и уточни, че хора от Ловеч са го гледали на мача с Триглав, когато е отбелязал две попадения.

"В Ловеч всички си спомнят за представянето на Миливое Новакович, който стана голмайстор на българското първенство. Надявам се, че и аз ще повторя успеха му. Именно заради факта, че и Миливое е играл в Литекс, моят избор беше много лесен. Надявам се, че скоро ще продължа кариерата си в българския клуб, допълва 22-годишният Джерманович, който преди година носеше екипа на скромния Кръшко Ново Терм, а сега е на милиметри от Литекс.

Вашият коментар