Ботев Враца с нов капитан

2010-11-19 10:34:00

Росен Ванков поема лентата от Бутанския

 

Ботев Враца вече има нов капитан, след като във вторник възпитаниците на Сашо Ангелов бяха помолени да определят друг човек, който да ги извежда за мачовете на терена, съобщава modernavratza.com.

След таен вот, проведен в съблекалнята, най-много гласове получил централният защитник Росен Ванков. Бранителят ще наследи лентата от досегашния капитан Емануил Борисов-Бутанския, който по всичко личи, че е загубил доверието на своя наставник.

Ванков ще е третият капитан на врачани от началото на сезона, след като на старта на западната Б група с лентата се подвизаваше друг защитник – Тихомир Найденов.

Вотът за капитан бил съчетан и с друг избор. Футболистите трябвало да отговорят дали искат старши-треньор на Ботев да е Сашо Ангелов, или не. Резултатите били събрани и обработени от самия наставник, който така и не казал на помощниците си какво е мнението на играчите за неговата персона.

Запознати са на мнение, че Ангелов се притеснява за бъдещето си начело на Ботев, след като през последния месец преднината на отбора му върха в западната Б грлупа бе стопена от 7 на 2 точки, а преследвачът Етър вече му диша във врата.

Вашият коментар