БФС намигна на Лудогорец

Начало » БФС намигна на Лудогорец

ЛудогорецАпелативната комисия на БФС взе решение да уважи жалбата на Лудогорец и да намали наказанието на защитника Сисиньо.

Бразилецът бе наказан да пропусне следващите 4 мача на разградчани заради червения картон, който получи в мача със Славия. Сега обаче наказанието му бе намалено на само 1 среща.

Случайно или не, новината идва „дюшеш“ за за наставника на „Орлите“ Павел Върба, който бе останал без типичен десен бек след като и Жордан Икоко бе изгонен в срещата за Суперкупата срещу Локомотив Пловдив.

Припомняме, че Лудогорец е клубът с най-добра база на ДЮШ, с втори отбор, който играе във втора лига и с най-сериозни възможности да поддържа дълга скамейка.

Ето официалното решение на Апелативната комисия:

РЕШЕНИЕ № 3 /06.08.2020г.

По жалба на ПФК „Лудогорец 1945“ гр. Разград

Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата, разгледа я по същество и се запозна с експертното становище на Съд. комисия:

РЕШИ:

Жалбата на ПФК „Лудогорец 1945“ гр. Разград е допустима и основателна. На основание чл.62, ал.3 Апелативната комисия при БФС изменя решението на ДК от 14.07.2020 г., с което на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК „Лудогорец 1945“ е наложено дисциплинарно наказание – ССП за 4 срещи, като:

На основание чл. 22, ал.2, б. „З“, колонка 4 от ДП на БФС за 2019/2020 г. налага дисциплинарно наказание на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК „Лудогорец 1945“ гр. Разград – ССП за 1 среща.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.