Важен "моряк" под въпрос за Монтана

2010-11-18 18:52:00

Георги Илиев започна тренировки след като излекува контузия

 

Основният проблем пред Черно море преди гостуването на Монтана в мача от турнира за Купата на България е контузеният Георги Илиев, съобщиха от клуба. Състезателят не взе участие в последния мач на отбора, а до вчера се е подготвял по индивидуална програма. Илиев днес е тренирал с отбора и е почти възстановен от контузията.

След сутрешната тренировка отборът се възстановява в хотел "Астера". Преди срещата в събота в отбора няма наказани футболисти, от групата със сигурност отпада юношеският национал Илиян Капитанов, но се завръща Янчо Андреев.

Черно море ще потегли за Монтана утре, но часът на потеглянето зависи от това дали отборът ще намери подходящ терен за тренировка в региона. Ако не бъде намерен такъв терен, тренировката ще се проведе във Варна, и отборът ще тръгне по-късно за Монтана.

От пресслужбата на клуба опровергаха появилите се информации, че лекарят на отбора Метин Мутлу е напуснал клуба. Мутлу е бил на държавен изпит по физиотерапия във Военномедицинска академия, където е изпитван от доц. Тройчо Троев.

Вашият коментар