Валери и Николета: Любовта между двама не е сериал

2010-12-19 13:35:00

Валери и Николета проговориха: Грешни сме, но и влюбени

Най-коментираната светска двойка в България в последните няколко седмици – Валери Божинов и Николета Лозанова наруши мълчанието и двамата се изявиха в телевизионен мост София – Парма в предаването на Мартин Карбовски по Нова ТВ.

– Къде ви намирам в момента?
Валери: В момента сме в апартамента ни в Парма. Чакаме връзка с теб.

– Има ли вещи на Алисия в дома ви?
Николета: Май не са оставени.
Валери: Не. Няма нищо.

– Но това е същият апартамент, в който сте били с Алисия?
Валери: Да, същият е. Тя обаче си взе всички вещи, няма нищо. Вече има само наши неща.

– Николета, лесно ли го заби това момче?
Николета: Аз съм го забила?
Валери: Чакай, чакай. Тук не става въпрос за такова нещо.

– Разкажете ми каква е тази история.

Валери: Има много неща, които се изписаха. Много неща се казаха, които засегнаха и нея, и мен, и хората около нас. Никой не знае истината както ние я знаем. С нея се познаваме от декември…
Николета: Искам само да кажа, че това е първото и последно телевизионно интервю, което лично аз давам. За Валери не знам. Реших да го направя не защото се чувствам засегната по някакъв начин или пък съм обидена на някого. Мисля, че хората трябва да чуят нашата гледна точка и да разберат нашата истина. Аз съм съгласна – нека хората ме мислят за комерсиална. Бяха написали, че се излагам. Окей, нека се излагам, нека да развалям семейства. Важното е, че в момента се чувствам щастлива и обичана.

– Това звучи малко егоистично…
Николета: Егоистично е, но в последните дни усетих супер много негативна енергия срещу мен, а не виждам защо. По никакъв начин не искам да се оправдавам, защото за любовта това не е нужно.

– Една жена (Алисия – б.р.) обаче те обвинява, че си й развалила семейството.
Валери: Тук не става въпрос за разваляне на семейство. Тя не е влязла в моето семейство и не се е опитала да го развали. Цялата инициатива имах аз и ако има някой виновен, това съм аз. Аз бях инициаторът, аз търсих Николета, бях по-настоятелен. Познаваме се от декември, само от един телефонен разговор и от един eсемес. Нито съм я виждал до тогава, нито съм я познавал. Единствената ни комуникация беше с есемеси и с телефонни разговори. За първи път се видяхме през юни-юли. Само се чувахме по телефона.

– Лесна жена ли е Николета?
Валери: Не. Тя знаеше за какво става въпрос. Сигурно си е мислела, че искам да съм с нея само за да я вкарам в леглото, само заради един секс. Самият аз й показах и доказах, че не търся само това.

– А какво търсеше?
Валери: Може би щастие. Не може би, а точно това. Исках да бъда щастлив. Търсех това, което бях изгубил. Исках да бъда обичан, да чувствам аз любов.

– Разкажи за момента, в който нещата с Алисия приключиха.
Валери: Нещата не са започнали от май, юни или юли. От доста време нямахме добри отношения. Не се разбирахме, не намирахме един език.

– За какво не те разбираше? За това, че искаш да пиеш алкохол, да гледаш други жени. Кажи за какво не се разбирахте.
Валери: Може би търсех друго предизвикателство. И го намерих в очите и в лицето на Николета.

– Ще се жените ли?
Валери: Това са много задълбочени неща, много лични.

– Каза, че е сериозно, за това питам.
Николета: Със сигурност не е просто една авантюра, както се опитват да го изкарат други хора. За мен лично е сериозно. Оттук нататък какво ще става – само времето ще покаже.

– Защо трябваше да се целувате пред камери и фотоапарати и това нещо да го види Валери-младши?
Валери: Аз съм открит. Не съм човек, който трябва да се крие от нещо. Имал съм своя път и в момента съм с Николета. Не мисля, че трябва да крия връзката си. Да наистина, имам дете от Алисия, което много обичам и никога няма да изоставя. Алисия казва, че не съм си виждал детето и не му обръщам внимание, но това не е така. Ще продължавам да си виждам детето, ще бъда бащата какъвто трябва да бъда. Нищо няма да му липсва.

– С кого ще бъдеш на Коледа?
Валери: С човекa, с който съм в момента до мен. Ще бъда заедно с Николета. Не мисля, че сме направили нещо лошо. Всеки ден, всеки час двойки се разделят, семейства се разделят.
Николета: Това стана някакъв световноизвестен скандал. Не мисля, че наистина трябва едно невинно дете да бъде намесвано. Защо всичко трябва да е на неговия гръб? Защо трябва да се оправдаваме с детето?

– Защо детето остава без баща в смисъла на семейството?
Николета: Не! Детето си има баща. Аз виждам, че Валери по никакъв начин не е изоставил детето си. Детето има и майка, и баща. Това, че те не се разбират, не живеят заедно, е съвсем отделен въпрос.

– Знаеш ли дали Алисия в момента има ново гадже?
Валери: Не знам. Това са си нейни работи, ние вече сме разделени.

– Попитах Николета, тя знае повече.
Николета: Не ме интересува. Не ме вълнува, нека си живее както смята за добре.

– Не си ли малко груба? Кажи каквото искаш да кажеш на твоята съперница, макар че тя вече не е точно такава? Няма ли да й кажеш едно "извинявай"?
Николета: Не, защо?! Ти пак ме караш да се оправдавам. Няма защо да се оправдавам, че съм се влюбила в това момче. Не се чувствам виновна. Пак казвам – нека, който иска да плюе, да излива помия. Аз не се чувствам виновна. А и аз не съм отишла при него и не съм казвала: "Валери, айде идвай с мен". Не съм разваляла семейството. Ако Валери не беше толкова настоятелен, нямаше да съм до него.

– И все пак не каза нищо на Алисия. Кажи й нещо сега.
Николета: Няма какво…
Валери: Не мисля, че трябва да казва каквото и да е. Някои хора приеха всичко това като сериал. Няма нищо лошо в това двама души да се обичат и да бъдат заедно.

– Това го разбрахме. Обаче защо се занимават с вас?
Валери: И аз задавам този въпрос.

– Ще запознаеш ли след време малкия Валери с Николета и как ще го направиш?
Валери: Ще го направя. Но в момента то е на 3 г. и едва ли разбира всичко. След време ще му обясня. То ще порасне, ще започне да разбира нещата. То живее с майка си, родителите на Алисия също го възпитават добре.

– Не ми отговорихте на въпроса. Как ще обясниш снимката, на която целуваш Николета?
Николета: Трябва да обясняваме снимките ли? Честно казано, съжалявам, че си празнувах рождения ден. Тя знаеше за нас, знаеше, че сме заедно, а сега се чудим как детето ще реагира на такива снимки. А как ще реагира, когато види, че майка му се снима гола по клипове?! Как ще му обяснят това. Не мога да си представя как едно 3-годишно дете ще вземе списанието, ще разгръща, ще види снимката и ще каже: "Мамо, коя е тази?" Ти представяш ли си го? Да каже коя е тази и т.н. Не обвинявам никого, не обвинявам и нея. Ако детето наистина пита, Валери ще му отговори.

– Каква е Николета? Какво виждаш в нея, какво намираш?
Валери: Да оставим красотата, тя си е в нея. Видях една жена. Всъщност не жена, а момиче. Тя се обижда, като я наричат жена. Това е едно момиче, което за тези години е доста умно, разсъждава занапред. Показа, че държи на мен. Аз на няколко пъти съм я пробвал, защото никой не си вкарва таралеж в гащите.

– Николета, защо футболист? Защо не си хванеш студент или някой запазен пенсионер? Какво намери в това момче?
Николета: Досега съм била само с един футболист и това е Ники Михайлов.

– В първата среща ли му се отдаде?
Николета: Познаваме се от декември, но до август имаше само есемес игра, телефонна любов и т.н. След август вече бях момичето до него. Преди това имаше свалки, но това е друго.

– Влюбени ли сте?
Валери: Според теб?

– Ако се ожениш догодина, ще ти повярвам.
Валери: Не мисля, че една двойка ще стои заедно просто ей така.

– Ти си грешник. Трябва да го приемеш.
Валери: Знам го, не го крия. Сигурно съм грешник. Не се крия за това нещо и го приемам.

Вашият коментар