Вальо Михов отказа ЦСКА

2010-10-25 17:03:00

Бившият шеф на ПФЛ отхвърли предложението на собствениците от "Титан"

Валентин Михов няма да бъде президент на ЦСКА. Въпреки преговорите, които той води със собствениците от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов, бившият председател на Професионалната футболна лига е отказал да заеме ръководната длъжност.

Михов обосновал своето решение с войната, която се води открито между ръководството на клуба и феновете на отбора. "Решението е лично мое. Реших, че в момента не съм необходим на ЦСКА и футбола", заяви Михов и отказа по-обширни коментари по темата.

"Война има, но това не е страшно. ЦСКА не почва от "Титан". Има задължения, които са натрупани преди това. В подробности не искам да влизам", добави бившият президент на ПФЛ.

Михов категорично отказал да заема страна в това противопоставяне и казал на шефовете на клуба, че може да води единствено миролюбива политика. Мнението му било, че при подобна ситуация той няма как да помогне на отбора. Затова той е бил непреклонен и казал на Борисов и Иво Иванов, че няма да приеме предлаганата му длъжност, като ги оставил в патова ситуация.

 

Бившият президент на ПФЛ беше първи избор на Борисов и Иванов. След протеста на запалянковците и загубата с 0:2 от "Рапид" собствениците обявиха, че ще дадат цялата власт на един човек и ще останат само като спонсор, без да участват в управлението.

Според слуховете бизнесменът Георги Илиев – Майкълка е вторият вариант на Борисов и Иванов за президент на "червените".

Вашият коментар