Велико Търново в очакване на Славия

2010-12-01 10:59:00

На "Ивайло" пускат децата безплатно. Гостуващите фенове влизат срещу 5 лв

 

По 3 лв ще струват билетите за съботния мач за Купата на България между Етър и Славия, съобщиха от великотърновския клуб, цитирани от местния сайт sport-vt.com.

Входът обаче ще бъде безплатен за всички деца на възраст до 12 години срещу представяне на ученическа карта. Очаква се сериозна агитка и от гостуващия тим, за феновете на Славия цената на билетите ще е 5 лв.

Идеята за входни билети бе приета положително от фенклуба на "виолетовите". Феновете изразяват категоричното си мнение във форумите, че цена от 2-3 лв. за домакинските мачове на Етър не би трябвала да спре никой от стадиона и би била финансовата подкрепа от всеки към клуба в сегашните трудни времена.

От клуба призоваха публиката да дойде по-рано на стадиона, за да не се получават големи опашки за билетите. Отворени ще бъдат три каси, една от които за сектора за гости.

От четвъртък започва предварителна продажба на билетите за срущата със Славия. Те ще се продават в четвъртък, петък и събота в търговската мрежа на ЦБА, както и в заведенията "Бианко". За предварителна продажба ще бъдат отворени и касите на стадион "Ивайло".

Вашият коментар