Велков призна, че няма думата на Лазур

2011-03-06 14:40:00

В проекта "Черноморец" няма живот, убеден е младият специалист

Мащабно рекламираният проект "Черноморец" е на път да се сгромаляса много по-грандиозно от започването си преди близо две години. Проблемите в Бургас лъснаха с оттеглянето на Петрол през декември и напускането на силния човек в клуба Красимир Балъков.

Голяма част от класните играчи си тръгнаха веднага след Балъков, а на тяхно място дойдоха една камара анонимници, един от които го видяхме и вчера на мача с ЦСКА – напълно неорентираният италианец Алберто Куадри.

"Аз нямам думата при трансферите" призна в предаването Зона спорт по bTV Action старши треньорът на "акулите" Антон Велков и добави, че повечето от играчите идват в клуба след наблюдения по видеозаписи. Това според специалиста е опасна система за трансфериране.

Всъщност ролята на мениджър в клуба е взета от сърбина Душан Буковац, който все повече е обвиняван, че е главен виновник за срива при бургазлии.

"В проекта "Черноморец" няма живот. Желанията на отделни хора няма да доведат до нищо. В съблекалнята на тима има срив заради многото нови футболисти и промените като цяло", продължи старши треньорът.

"Убеден съм в две неща. Проблемът ни не е в тренировките и спортно техническата част от тях", добави Велков.

До момента сериозен гаф е и трансфера на нарочения за суперзвезда угандиец Савио Нсереко, който обаче се представя безобразно и в контролите на тима в Турция и в двата мача от пролетния полусезон до момента.

Другият автогол на Черноморец е поведението им спрямо феновете. И то не толкова цените на билетите от 12 до 140 лв, колкото безумната грешка да "зарибяват" феновете през есента с безплатен вход и безброй подаръци. Вчера на мача с ЦСКА се видя, че лоялността на бургаските приятели на футбола на практика струва между 12 и 15 лв. Задължително е обаче да се отбележи, че на фона на условията, които предлага стадион Лазур подобни цени съвсем не са шокиращи.

Сайтът Sportal.bg пък прави смелата прогноза, че сърбинът ще бъде отстранен съвсем скоро, тъй като е видно, че след Балъков нещата в клуба зациклиха.

Вашият коментар