Велков: Срещу ЦСКА ще е различно

2011-03-03 17:19:00

И двата отбора се познават добре, смята наставникът на "акулите"

"През седмицата условията за тренировки ни затрудниха, поради обилния сняг, но от вчера се готвим нормално и смятам, че ще сме напълно готови за мача с ЦСКА", сподели старши треньорът на Черноморец Антон Велков на пресконференция днес.

"Хубавото е, че се готвим без здравословни проблеми и за този мач, който е по-особен за всеки отбор ще мога да разполагам с всички налични футболисти".

"С ЦСКА се познаваме добре и едва ли някой някого ще изненада с нещо, тъй като две седмици наблюдавахме мачовете си по време на подготовката в Анталия. Самият противник е достатъчно авторитетен, така че на футболистите не е необходима допълнителна мотивация. След недобрия старт в първия пролетен кръг, усещам желание за изява от футболистите и смятам, че именно този недотам добър старт в първенството, ще даде допълнителен стимул за позитивни изяви на играчите ми. Надявам се пределната мотивация да не попречи да постигнем целите си в двубоя".

"Ден преди мача ще излезем на лагер, а в групата ще попаднат футболистите, които се намират в оптимално физическо състояние", завърши Велков.

Вашият коментар