Велков: Черноморец продължава по същия път

2010-12-23 15:12:00

Отпочинах си и поемам "акулите" със свежи сили и много амбиция, уверява новият наставник на бургазлии

 

"Амбициран съм да продължа в същата посока на това, което е направено до момента в този клуб. Който следи футбола, знае какво е създадено до момента в Бургас и аз съм зареден с амбицията да продължа в същата посока, обяви новият старши треньор на Черноморец Антон Велков.

Той призна, че не е имал други оферти и е държал да получи заслужена почивка след като беше освободен от Миньор Перник преди няколко седмици. Сега той е мотивиран и амбициран за нови върхове в кариерата си. Кондиционният треньор Трендафил Терзийски и този на вратарите Любомир Шейтанов от предишния екип ще останат и в неговия.

"Имам идеята за още двама помощници, които ще бъдат част от екипа ми, но в момента не мога да ги оповестя. Със сигурност ще бъдат нови имена, но все още няма как да ги съобщим", допълни новият наставник на "акулите".

Плановете за подготовката остават и като лагери, и като контролни срещи. Има вече яснота и за два от съперниците в нталия през февруари, но желанието на Велков е да бъдат четири мача. Едва когато стане ясна цялата програма на отбора по дати и с точните имена на противниците в Турция, тя ще бъде публикувана.

Вашият коментар