Венци бесен, ще вее знамето на бунта

2010-10-17 18:21:00

Биха ни на волейбол, БФС обслужва интереси на три отбора, единият е Черно море, убедени са в Славия

 

В лагера на Славия бяха бесни от съдийските отсъждания на мача им с Черно море, който те загубиха с 2:3. Две дузпи не бяха отсъдени в полза на "белите" като и двата случая бяха игра с ръка на Танко Дяков в наказателното поле. Славистите претендират за спряни атаки със засади, както и за двата червени картона на техни състезатели.

"Този рефер е престъпник, който обслужва нечии интереси. Затова ще вдигна ПФЛ и всички футболни президенти на бунт. Съдийският произвол трябва да се спре. Две дузпи не ни даде. Първата ситуация беше образец за волейболно отиграване, което приляга повече на Матей Казийски", обясни ядосаният президент Венцеслав Стефанов.

"Коце Костадинов призна, че дузпи е трябвало да се свирят. Проблемите идват от Борислав Михайлов, който обслужва интересите на три отбора – Литекс, Локомотив София и Черно море. Стигнахме дотам да се извиняваме за съдийски грешки и на кого? На Черно море…", продължи афектираният Стефанов.

"Това беше един спечелен мач, който ние в крайна сметка изгубихме. Съдиите повлияха на резултата, но и през ум не ми минава, че това може да е умишлено. Вина имаме и ние – в определени критични моменти трябваше да проявим по-силен характер", каза на свой ред треньорът Емил Велев.

"Галин Иванов посяга, но не удря, изгониха го неправилно, за двете дузпи какво да говорим, и в двата случая имаше игра с ръка. Загубата ни е незаслужена. Шампионатът е дълъг, целта ни сега е да спечелим следващия си мач", каза още Кокала.

Вашият коментар