Венци Живков се изцепи: Можеше да е 2:2

2010-12-16 00:15:00

Изпълнителният директор на ЦСКА доволен след 1:3 срещу Порто

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков изрази съжаление в интервю за радио Гонг, че "червените" са загубили мача с Порто. Според него те са можели да стигнат до равенство, но им е липсвал спортен шанс.

"Видя се, че нямаме спортен шанс в тези евротурнири. Играхме добре, можеше да завършим наравно, но късметът ни изневери, момчетата се бориха мъжки, но разликата е очевидна", заяви Живков загубата с 1:3 от Порто.

Относно Спас Делев, шефът на "червените" коментира: "Нормално е, Спас Делев е един млад и перспективен играч, наблюдаван е от много мениджъри, имаме оферти за него, но на този етап не сме получили подходяща. Бихме го продали за определена сума пари".

"Аз лично съм доволен, знам какво се случва в клуба, знам за всички проблеми, искаме да играем футбол, ЦСКА се запазва като име, като авторитет, нещата ще вървят в добра посока".

"Няма конкретни имена, ще има обсъждане с ръководството и ще има ясна позиция кой ще продължи да играе за ЦСКА, ще имате информация за всичко, което се случва".

Относно трансферите на Светослав Дяков и Галин Иванов, Живков коментира: "Има преговори, но нищо не е окончателно".

Вашият коментар