Веско Маринов се снима със Сър Алекс, мечтае за Рамбо

2010-11-04 17:08:00

Изпълнителят на "Нашата полиция" ходил със Зума в хотела на Юнайтед в Бурса. Бербатов спал, докато те лафили с Фъргюсън и Боби Чарлтън

 

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев сбъдна една и издаде две мечти на певеца Веселин Маринов. Изпълнителят на "Нашата полиция" бил в Бурса, също като Зума. Бонев искаше покрай мача Бурсаспор – Манчестър Юнайтед да опита да убеди Димитър Бербатов да се върне в националния отбор.

 

Зума издаде, че основната цел на посещението на култовия певец пък била да се снима с мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън. Веско Маринов е заклет фен на Юнайтед и решил да се възползва от близката дестинация на любимците си, за да се щракне с легендарния шотландец.

Другата фотомечта на автора на химна на МВР е да застане пред обектива до екшъниконата Силвестър Сталоун. Все още не е ясно обаче къде ще се пресекат пътищата на Веселин Маринов и Рамбо.
Хотелът на "Манчестър" в Бурса беше блокиран на 6 пресечки. Да стигнат Зума и певецът до него асистирал бившият футболист на Берое, Левски и Бурсаспор Мюмюн Кашмер.

 

Двамата българи обаче не успели да се видят с Бербатов. Сър Алекс обявил, че футболистите му спят и не могат да бъдат притеснявани. Така Бонев и Маринов си поговорили и направили снимки във фоайето с Фъргюсън и Боби Чарлтън.

Вашият коментар