Видима стартира днес

2011-01-10 09:38:00

Треньорите ще дават шанс на няколко момчета от школата

Отборът на Видима Раковски започва зимната си подготовка днес. Всички футболисти трябва да се явят на първата сбирка в клубната база в Севлиево в 10:00 часа, а за 14:00 часа е насрочена първата тренировка за 2011 година.

На този етап е сигурно, че Левски ще преотстъпи във Видима игралия в Чавдар Бяла Слатина вратар Ивайло Василев, както и Георги Ангелов, който през есента игра за юношеския отбор на "сините".

Старши треньорът Димитър Тодоров е разговарял и с други футболисти, които са обещали да започнат подготовка с тима, но преди да се появят, имената им няма да се обявяват.  Повечето от тях ще преминат период на проби и само тези, които оправдаят доверието ще бъдат привлечени в състава.

В заниманията на първия отбор ще участват и юношите на клуба Митко Красимиров, Християн Кожухаров и Мирослав Бъчваров. В началото подготовката ще се води в Севлиево, а от 31 януари ще се проведе 10-дневен лагер в Благоевград.

Планирани са контролни срещи с Любимец, Етър, Пирин Благоевград, Септември Симитли, Малеш, Ботев Враца и Светкавица. В хода на подготовката ще бъдат договорени още една или две проверки.

Вашият коментар