Виктор Генев пред дебют в националния

2010-11-10 09:42:00

Талантът се включва на мястото на контузения Николай Бодуров от Литекс

 

Един от топталантите на България Виктор Генев по всяка вероятност ще получи повиквателна от националния селекционер Лотар Матеус за контролата със Сърбия на 17 ноември, съобщава Гонг.

Генев, който играе своя първи сезон в Славия след трансфер от Левски е спечелил доверието на германеца със стабилните си изяви тази година. Младокът се оказа излишен на Герена и изключитлено прозорливият Емил Велев побърза да го издърпа към Овча купел. Генев отдавна е смятан за един от най-големите таланти сред защитниците у нас.

Той щеше да получи повиквателна още преди няколко месеца при Станимир Стоилов, но тогава се контузи и не успя да играе в мачовете с Шахтьор и Малта. Генев ще заеме мястото на Николай Бодуров от Литекс.

Още една смяна предвиждат в Гонг. Вместо Павел Виданов, който беше контузен вероятно ще бъде извикан побойникът от Литекс Пламен Николов, станал известен в последните дни със свободния си бой с Дарко Тасевски от Левски.

Въпреки, че пази трагично след първата си повиквателна, такава отново ще получи и Боян Пейков от Локомотив София. Другите от нашия шампионат вероятно ще са Милиев, Занев и Веско Минев.

Вашият коментар