Виктор Николов с нов треньор в Хетафе

Начало » Виктор Николов с нов треньор в Хетафе
Виктор Николов Хетафе
Снимка: Даниел Касас

Младежкият ни национал Виктор Николов има нов треньор в Хетафе – Кике Санчес Флорес, който официално бе представен на отбор и медии в Мадридското предградие.

Досегашният наставник Мичел Гонзалес бе уволнен след домашно реми с Реал Сосиедад и седем загуби в Испанското първеснтво преди това. 20-годишният пловдивски вратар е картотекиран за втория тим на клуба (в четвърта дивизия), макар да тренира с първия, ще се надява на шанс за дебют.

“Можехме да победим Сосиедад, на тренировката след мача казах на Мичел, че не може така да продължава. 30 секунди говорихме, той обича клуба, имаше лош късмет… – каза президентът на Хетафе Анхел Торес. – Два дни по-рано говорих с капитаните, забелязах загуба на доверие, футболистите имаха съмнения.. Винаги сме имали добри отношения с Кике, никога не съм бил обиден – може да се ядосам, но бързо ми минава. Искам от Кике да оправи бързо нещата – до Коледа да ни върне където заслужаваме по бюджет и класа.“

56-годишният мадридчанин Флорес, играл и за Реал, е водил Хетафе в 53 мача и познава клуба отлично. Кике напусна внезапно във втория си етап през 2015 след 11 мача.