Включи се в безплатната Nostrabet Tipster League за много награди и незабравим футболен сезон

Начало » Включи се в безплатната Nostrabet Tipster League за много награди и незабравим футболен сезон

Букмейкърите винаги предлагат най-различни ставки и промоции за футболните дербита, но играта при тях идва с определена сума за залог. Добрата новина е, че в играта на NOSTRABET – TIPSTER LEAGUE няма да се наложи да правите каквито и да било депозити. Анализаторите открай време следят развитието на развлекателната индустрия и познават до болка всички футболни ставки и промоции, които се предлагат в професионалното портфолио на пазара.

Логично е точно от тях да открием и едно интересно предложение, което е отворено за всеки футболен почитател, както за опитните, така и за все още начинаещите почитатели на прогнози. Новата лига е предложение, което със сигурност ще се наложи и в бъдеще и най-вероятно ще се копира от други брандове, но нека обясним и защо очакванията са толкова високи.

На първо място ще открием, че това е предложение, което не крие абсолютно никакъв риск за запалянковците. Не се изисква да правите депозити, не се изисква да се занимавате с банкиране. Лигата е отворена и е необходима само регистрация, като профил от социалната мрежа ще е напълно достатъчен. Логично е да попитате защо е необходимо да се включите в това предложение, след като вече има достатъчно платформи за футболни залози?

Както отговорихме – тук няма никакви рискове, но същевременно може да се състезавате за награди. Всеки месец най-добрите играчи се борят за парични награди, като наградният фонд е на стойност от 1000 лв. и се разпределят между първите 10 играча. След като няма депозити, предвидена е точкова система или виртуална валута, с която да се правят прогнози. Редно е да напомним, че докато няма никакво ограничение относно броя прогнози на ден, всеки играч се ограничава до избора на два пазара за дерби.

Самата идея е изграждането на една по-социална система, в която всеки фен може да последва някои от лидерите в класацията и да наблюдава тяхното поведение. Разбира се, не е позволено да се копират техните прогнози дословно – това най-вероятно ще доведе до спиране на вашия профил. Ако изпитвате затруднения, трябва да обърнете внимание и на редовните прогнози на мачове от NOSTRABET, които се предлагат в платформата на анализаторите.

С други думи разполагате с достатъчно информация, статистика и анализи,  ако искате винаги да сте на необходимата висота. Нашият съвет е винаги да започвате играта си в първата седмица от месеца, защото тогава получавате най-голям актив. Още един добър вариант за трупането им е с поканата на приятели. Всеки месец имате право да поканите до 5 нови приятеля, с които да се впуснете в забавлението. Както казахме, тук идеята е да бъдете активни и да се насладите на футболните емоции, които предстоят – редица експерти очакват изненадите.

Типстърската лига стартира на 1 октомври тази година и ще продължи до 29 май следващата година. На финалът не трябва да забравяме, че са подготвени и големи награди за най-добрите през сезона. Как да се класирате? След като приключи календарен месец, точковият актив на играчите се рестартира, като преди това се изплащат наградите. Макар и да започвате с нулев резултат за следващия месец, активът се запазва в генералното класиране. На финалът има подготвени и допълнителни материални награди за първите трима, както и парични за 4-а и 5-а позиция.

Шампионът на лигата ще се радва на чисто нов iPhone 12 Pro. Вторият в генералното класиране ще може да се забавлява с гейминг конзола Sony Playstation 5, а третият ще може да полети с дрон DJI Mavic Mini Combo – това е пакет, в който имате допълнителни батерии и други бонуси, за да може да прекарате повече време във въздуха. Следователно имаме едно съвършено състезание, където няма да говорим за загуби или риск от играта, точно в тази платформа може да бъдете повече от смели.

Както се досещате, списъкът с правилата не е малък – тук сме посочили някои от основните изисквания – препоръчваме да се запознаете малко по-подробно с тях, като са описани и посочват и някои технически подробности. Все пак участниците ще трябва да имат познания за работа с EasyPay или PayPal, а също така при спечелването на материалните награди ще има контакт, за да се уточнят адрес и куриер за доставка.

Със сигурност можем да заявим, че получаваме една перфектна платформа – за такава редица запалянковци мечтаеха – и идва в един от най-правилните моменти, особено след като стартира още една лига на УЕФА, трансферният прозорец беше впечатляващ и разпределението на силите ще изпита познанията на всички футболни гурута до краен предел. Пожелаваме успех на всички и нека футболните богове са с вас.