Всички контузени в ЦСКА се възстановиха

2010-09-05 16:42:00

Футболистите на ЦСКА под ръководството на Гьоре Йовановски проведоха последната си тренировка от лагера в Самоков за издражливост

Футболистите на ЦСКА направиха последната си тренировка по време на лагера в Самоков. За първи път, откакто дойде на работа в клуба, старши треньорът Гьоре Йовановски включи в заниманието всички налични футболисти.

Играчите проведоха тренировка за издръжливост, като в нея наравно с останалите участваха защитниците Костадин Стоянов и Йордан Минев, както и италианските бранители Фабрицио Грило и Еспозито също, съобщи официалният сайт на клуб. Според информацията двамата чужденци са напълно готови за игра.

В състава се завърна и бразилският нападател Мишел Платини. Южноамериканецът беше извън първия отбор, докато треньор на отбора беше Павел Дочев. Ганайският полузащитник Уилям Тиеро е възстановен от травмата си и е на разположение на Йовановски, като е показал "отлично желание".

В понеделник футболистите на червените имат почивен ден. Единствено Платини и Грило ще имат лека тренировка във фитнеса. Ден по-късно отборът ще има сутрешна тренировка на "Царско село", а в 17.00 часа на стадион "Българска армия" ЦСКА ще изиграе приятелска среща с "Ботев" (Криводол).

Йовановски опитва да подготви футболистите си по най-добрия начин за предстоящите два много важни мача. В събота червените посрещат шампиона "Литекс", а на 16 октомври ще гостуват на "Бешикташ" в първия си двубой от група L на Лига Европа.

Вашият коментар