Вуцов: Левски показа неуважение!

2011-01-21 14:00:00

Ходът с Матеус е много добър, бием Швейцария напролет, уверен е бащата на треньора Вили Вуцов

Легендата на Левски и българския футбол Иван Вуцов не премълча критиките си  към ръководството на "сините" за проваления трансфер на Базил Де Карвальо и сподели, че за футболиста е голяма обида да бъде разкарван из цяла България.

Де Карвальо бе представен от "сините" преди известно време, след което контузи рамото си още на първата тренировка с новия си тим. След това, Левски заявиха, че нападателят има хронична травма и се отказаха от него.

"Не съм запознат с целия трансфер. Случаят говори за обидно поведение от страна на хората, сътворили тази идея. Това е груба грешка, не знам дали има договор с Левски и Локомотив са знаели за травмата му. Мисля, че не, защото той им вършеше добра работа. Левски побързаха да се отрекат от него, той не заслужава такова нещо", каза още Вуцов, цитиран от БГНЕС.

"Обикаля "Герена" и няма кой да му каже здрасти. Довчера пък събираше овациите на всички. Това е обидно за него и като цяло за нас като държава. Какво би си помислил той и другите футболисти, идващи в България", реторично попита бившият национален секекционер.

"Назначавенето на Лотар Матеус начело на България е много верен ход. Подкрепете тази идея. Надявам се да победим Швейцария и Матеус да спечели двубоя с Хитцфелд. Футболът в "А" група е по-интригуващ от миналото. Наруши се моделът "сини-червени". Литекс наруши статуквото, крачка назад обаче е напускането на Краси Балъков. Вижда се възходът и на Локомотив Пловдив. За мен най-голяма заслуга има Христо Бонев. Локомотив може да обърка сметките", каза още Вуцов, който присъства в Пресклуб България на годишното тържество на Националния клуб на спортния деятел.

Вашият коментар