В БФС възмутени от позицията на Левски, била неприемлива и недостойна

Начало » В БФС възмутени от позицията на Левски, била неприемлива и недостойна

БФС сградаРъководството на БФС излезе с позиция по повод днешната публикация в официалния сайт на Левски, чрез която „сините“ поискаха извънреден конгрес. От футболния съюз наричат позицията на клуба „неприемлива“ и „недостойна“.

Също така хората на Борислав Михайлов припомнят, че „омагьосаният кръг“ от съдебни дела и обжалвания не по вина на легитимно избраното ръководство на БФС, а точно обратното.

„Ръководството на Българския футболен съюз изразява възмущението си от днешната позиция на ПФК Левски.

В Левски обърнаха плочата, вече не харесват Боби

Категорично се противопоставяме на клевети и манипулативни внушения, лишени от всякаква конкретика. Подобни обвинения можем да окачествим единствено като удобен начин за прехвърляне на проблемите от болната върху здравата глава.
Футболните клубове няма как да очакват федерацията да реши всичките им казуси, били те спортно-технически, юридически или финансови.

Българският футболен съюз няма да позволи на който и да било клуб, независимо от името и историята му, да поставя ултимативни и неаргументирани изисквания. ПФК Левски и експертните му ръководители би следвало да са наясно с процедурите, описани в Устава на БФС, както и с неоспоримия факт, че „омагьосаният кръг“ от съдебни дела и обжалвания не е по вина на легитимно избраното ръководство на БФС, а точно обратното.

На Общото събрание преди половин година ПФК Левски гласува за приемането на дългосрочна стратегия, която БФС изпълнява успешно, поради което приемаме днешната позиция на клуба за неприемлива и дори недостойна“, пише БФС на своя сайт.

One Comment to “В БФС възмутени от позицията на Левски, била неприемлива и недостойна”

Comments are closed.