В Германия ни взеха на бъзик заради Лотар

2010-09-23 00:34:00

Медиите в Германия не закъсняха с коментарите си по адрес на новия селекционер на националния отбор на България – сънародникът им Лотар Матеус.

Оценките за качествата му като треньор са по-скоро отрицателни и това няма как да е другояче, след като рекордьорът по мачове за Бундестима няма абсолютно никакви успехи като наставник, въпреки че вече десет години се занимава с трениране на отбори от Европа и Южна Америка.

"Българите купиха Непродаваемия" шегуват се в Германия. Повечето от медиите дори не коментират способностите му като специалист, а се хвърлят направо в пикантериите около личния му живот.

"Бадише Цайтунг" стига доста далеч като обявява, че Матеус докато търсил нова работа е написал в интернет търсачката "България – възможности за брак", като намига успешно към четирите брака на звездата.

"Той може най-сетне да намери истинската си любов", откровено се гаври изданието.

"Матеус е човек, който рядко изпълнява договорните си задължения. Във Виена бил уволнен, после самоволно напуска Партизан Белград, а от Атлетико Паранензе в Бразилия се отказва още на първия месец, по семейни причини", пише същият вестник.

Някои медии пускат и анкети по темата. Преобладават мнения, че Матеус ще се провали у нас, както и съмненията – "Явно не са намерили друг глупак".

 

Още по темата

Вашият коментар