В Левски полетяха от щастие

2010-09-17 02:01:00

"Днес се получи много интересен за гледане двубой с емоция, обрати и победа за нас", каза след победата с 3:2 срещу Гент треньорът на Левски Ясен Петров.

"Това се дължи на нашите футболисти, които показаха мъжка игра срещу един корав отбор с отлични изпълнители. Всеки един от тези двубои е една малка, но и важна стъпка напред. Приемаме победата съвсем нормално, защото тя се получи на базата на много позитивни фактори".

"Все някога ще се разделим с Гара Дембеле и Жоазиньо, но те не са цял отбор. Да, те двамата успяват най-добре да довършат
труда на съотборниците си и аз се радвам, че играят в Левски".

"Постигнахме много добър резултат. Публиката ни бе страхотна. Ако искаме да продължим напред, трябва да печелим още точки. Преди всичко обаче имаме мачове в първенството", каза след мача един от голмайсторите Жоазиньо.

"Много важна победа за Левски. Тя бе постигната с помощта на публиката. Добър колектив сме. Имахме много проблеми с контузени. Тези, които ги замениха, успяха да свършат своята работа", каза Дарко Тасевски.

"Бяхме концентрирани и спокойни, ще продължаваме да мечтаем. Имаме качества и можем да ги покажем. Със Спортинг ще бъде труден мач, защото те са много голям клуб. Днес атмосферата беше добра. Ще се радвам, ако има толкова публика и следващия кръг", заяви друг герой – Сержиньо Грийн, който донесе победата в мача.

"Много хубав и емоционален мач за всички, които обичат Левски. Надиграхме Гент. Пред тази публика се играе по-лесно. Когато на два пъти изоставахме в резултата доказахме, че сме добър отбор. Надявам се да продължим по същия начин да радваме публиката", добави Даниел Младенов.

"Хубавото е, че след като изоставахме на два пъти в резултата успяхме да обърнем и победихме. Само ние си знаем как успяваме да го правим. Радостен съм, че този млад и нов отбор започна с победа. Ще отидем в Португалия за добър резултат, но първо трябва да мислим за мачовете от българското първенство", каза пък Георги Петков.

 

Още по темата

Вашият коментар