В Литекс: Закономерен резултат

2010-07-21 00:31:27

Футболистите на Литекс победиха с 4:0 Рудар и заслужено се класираха за третия предварителен кръг в Шампионската лига. За разлика от първаия мач, в който създадоха много положения, но ги пропиляха, сега ловчанлии бяха по-съсредоточени пред вратата на съперника.

"Целта ни бе да отбележим ранен гол за да ни стане лесен мача и нещата се получиха. През второто полувреме опитахме да разиграваме по-дълго топката и евентуално да вкараме още голове, както и стана. Още преди мача очаквахме, че ще победим убедително, така че това не е изненада", заяви халфът на Литекс Небойша Йеленкович.

"Много исках да вкарам гол, но не успях. Няма значение срещу кой ще играем в следващия кръг", сподели направилият силен мач за "оранжевите" Георги Миланов. Младата надежда на Ангел Червенков бе в основата на последните два гола.

Старши треньорът на Рудар Небойша Вигневич не скри разочарованието си след загубата с 0:4 от Литекс. "Резултатът е лош. Изпуснахме няколко положения още в началото на мача. Първият гол от статично положение ни разстрои. Литекс показа класа и има какво да научим от този отбор. Предстои ни много работа", каза наставникът на черногорския шампион.

Вашият коментар