В Ловеч "захапаха" Венци

2010-10-20 09:27:00

Кучетата на Гриша Ганчев разбирали повече от футбол от Венци Стефанов, ядат и по-малко

Очаквано от Ловеч отговориха на нападките на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който в типичния си стил преди няколко дни предложи мачът от 12-я кръг на А група между Литекс и Славия да бъде воден от кучетата на почетния президент Гриша Ганчев.

Той заяви това, все още под афект от съдийските изцепки на мача с Черно море, които лишиха столичани от точка или дори победа на негостоприемния "Тича" във Варна. Венцеслав Стефанов отдавна няма високо мнение за голяма част от родните съдии.

В официалния сайт на шампионите се появи съобщение, което отговаря в подобен стил на "бялата" провокация.

"ПФК Литекс заявява най-отговорно, че съветници на Папата с основно образование не вземат. Прав е чичо Венци да казва, че кучетата на нашия благодетел Гриша Ганчев доста разбират от футбол. Господин Младен Михалев не е лошо да размисли и да ги сложи начело на най-стария столичен клуб. Първо, ще му излязат по-евтино, защото ядат по-малко. Второ, със сигурност повече разбират футбола от Чичо Венци. Трето, за 20 години поне два пъти ще класират отбора за евротурнирите. С уважение към Чичо Венци от управителния съвет на ПФК Литекс 1921", отговаря официално ловешкият клуб.

Вашият коментар