В Локото се радват: Вдигаме скоростта

2011-01-31 09:42:00

Днес пловдивчани играят третата си контрола – с Локомотив Москва

"Доволен съм от подготовката до момента, защото отборът играе на много висока скорост и това се видя особено добре в последния ни мач", щастлив е наставникът на Локо Пловдив Неделчо Матушев.

Днес от 17:00 часа "смърфовете" излизат в третата си проверка срещу Локомотив Москва. Пловдивчани започнаха с тежка загуба с 0:4 от Лех Познан, но тя не притеснява треньора.

"Искам да кажа на нашите привърженици, че този резултат не може да бъде определящ. Ние започнахме с резервите, които явно са под нивото на Лех, а също така и не са готови да бъдат титуляри. Но през втората част играхме много, много по-добре", обясни Матушев.

Той похвали централният нападател Патрик Огунсото, който се присъедини през януари към отбора. Според Матушев, бившият футболист на Ерготелис и ОФИ наистина бил от висока класа и не оставало съмнение за качествата му.

Жереми Родригес и Пламен Крачунов имат леки мускулни проблеми и може би ще пропуснат днешния мач. Тази сутрин двамата ще минат късен фитнес-тест.

Част от щаба на Локомотив (Пловдив) пък си направиха снимки за спомен с испанския треньор Хуанде Рамос, който води украинския Днепър Днепропетровск. Украинците използват съседните игрища до тези на Локомотив.

Вашият коментар