В Разград се изпокарали, Каули или Десподов – аут?

Начало » В Разград се изпокарали, Каули или Десподов – аут?

Кирил ДесподовПрез последните седмици усилено се заговори за трансфер на полузащитника на Лудогорец Каули Оливейра в гръцкия гранд Панатинайкос. За момента двата клуба не могат да се разберат за бразилеца, тъй като гърците предлагат доста по-малко пари от желаните от Лудогорец.

Според информациите в медийното пространство Каули има откупна клауза от 2.5 милиона евро, а непреклонното ръководство на „орлите“ няма да го продаде за по-малко, пише paopantou.gr.

Изданието твърди, че все пак Лудогорец иска да се раздели с полузащитника и то по настояване на собственика Кирил Домусчиев, но срещу сериозни пари. За напрежение при разградчани „Тема Спорт“ съобщи в средата на есента.

В Гърция твърдят, че за това има предистория, свързана със звездата на Лудогорец Кирил Десподов. Българският национал и Каули са се сдърпали по време на тренировка. Това е ядосало Домусчиев, който е заявил: „Двамата няма да са заедно тук. Един от тях ще си тръгне – този, който донесе повече пари на клуба.“

PaoPantou добавя, че Каули Оливейра вече има одобрението на съпругата си да се преместят в Гърция. За момента сделката не изглежда блзио и Панатинайкос може да се насочи към Уриел Антуна от Крус Асул. Мексиканците обаче действат безкомпромисно като Лудогорец и също искат много пари за халфа си.