В Славия съм щастлив

2010-11-18 20:11:00

Никой не ме е гонил от Левски, но там вярваха повече на Дембеле, коментира Георги Христов

 

Позабравеният нападател Георги Христов сподели, че се чувства щастлив след трансфера си в Славия и според него спечелването на Купата на България през 2011 година е постижима цел за "белите".

 

Христов не скри и възхищението къма старши треньора на столичани Емил Велев – Кокала.

"Никой не ме е гонил от Левски. Не са ми казвали, че няма да разчитат повече на мен, даже напротив. Аз исках да сменя обстановката, за да започна всичко на чисто. Не съм си тръгнал от Герена, защото нямам психика. Когато се върнах от Полша, се чувствах повече от готов, но те бяха взели Гара Дембеле и разчитаха много повече на него. Сега в Славия се чувствам много щастлив и усещам, че се раздавам на 100 процента. Това ме радва".

"В Емил Велев няма никаква разлика от преди и сега. Този треньор притежава уникалното качество, което липсва при другите специалисти. Той умее да прави всеки един футболист значим", коментира Георги Христов, който днес беше награден като играч номер 1 на 14-я кръг в А група.

За мача на Славия срещу Лудогорец (Разград) от 1/16 финалите в турнира за купата на България, голмайсторът е категоричен, че няма място за подценяване.

"Турнирът за Купата е най-прекият път до Европа и мисля, че спечелването на трофея е постижимо за отбора", каза още Христов. Миналата седмица Георги Христов отбеляза два гола за победата на Славия с 3:2 у дома срещу Монтана.

Вашият коментар