В ЦСКА залагали за загуба от Миньор?

2010-09-23 12:52:00

Според думите на Георги Славчев някои играчи на "червените" са заложили срещу собствения си отбор

Бившият изпълнителен директор на "Миньор" Георги Славчев заяви, че футболисти на ЦСКА са заложили за загуба на своя отбор в двубоя срещу перничани преди година. Тогава червените паднаха с 0:3 на "Българска армия".

Славчев говори за ситуацията в "Миньор" пред "Тема спорт". Той коментира уволнението на Антон Велков и в контекста спомена за мача с ЦСКА.

Според него ръководството на пернишкия клуб се е забавило с отстраняването на треньора. "При Велков футболистите продължаваха да играят с инерцията от предишния наставник. Това е."

"Какво като са били ЦСКА в София? Не е кой знае колко трудно да наредиш девет футболисти отзад да се бранят и да не минават центъра. Освен това някои играчи на ЦСКА заложиха срещу отбора, затова "Миньор" спечели с 3:0", заяви Славчев.

Перничани постигнаха убедителния си успех след две попадения на Румен Трифонов и едно на Даниел Златков.

bgfootball.com ви припомня кои играха за ЦСКА срещу Миньор при загубата с 0:3, на 25.10.2009:
12. Иван Караджов, 30. Йордан Тодоров (К), 15. Иван Иванов, 13. Александър Бранеков ( Тодор Янчев 64`), 52. Йордан Минев, 21. Коста Янев, 77. Спас Делев, 28. Маркиньос, 8. Тодор Тимонов (Давид Силва 52`), 73. Иван Стоянов ( Владимир Манчев 64`), 22. Мишел Платини.

Вашият коментар