В ЦСКА започнаха да плащат

2010-09-29 09:57:00

В ЦСКА настъпи радост вчера. Поводът е, че се намериха пари, с които да бъдат погасени задължения към служители в клуба, футболисти и институции.

Напрежението се тушира в най-подходящия момент – два дни преди мача с Порто от групите на Лига Европа. Парите обаче са дошли като кредит, съобщава "7 дни спорт", позовавайки се на източник от Армията.

След 15 октомври УЕФА ще преведе близо 1 млн. евро за класирането в групите на Лига Европа, от които заемът ще им бъде удържан.

Служителите в клуба ще приберат накуп три заплати, играчите – поне по една. Възможно е те да се подпишат и под ведомост за две трудови месечни възнаграждения.

Погасяват се и неплатените сметки към енергото, очаква се днес на Армията да има ток. Захранването беше спряно заради неуредени плащания към ЧЕЗ.

Новината зарадва всички в ЦСКА. Уилям Тиеро, който не играеше заради забавените заплати под предлог, че е контузен, скокна бързо на крака. Ганаецът ще бъде на линия за двубоя с Порто.

След мача с Монтана проблемите бяха признати от собственика Димитър Борисов. Той обяви, че в клуба има забавяне на заплати, а също така обясни и проблемите с ЧЕЗ.

 

Още по темата

Димитър Борисов: ЦСКА не се продава

Вашият коментар