В ЦСКА признават: Много ще е трудно

2010-08-27 17:10:00

"Всички групи са силни. Няма голяма разлика между групите на Шампионска лига и Лига Европа", каза след жребия треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски.

Порто е европейски шампион, Бешикташ и Рапид Виена също са силни отбори. Порто и Бешикташ са фаворити, ние и Рапид Виена също ще се борим. Всяка точка в тази група ще бъде успех. Ще играем за нашия рейтинг и за рейтинга на българския футбол", каза още македонецът.

"Какво да кажа за жребия? Започвам с Порто – фигура в Европа. Веднага след жребия си спомних фамозния гол с пета на Рабах Маджер и как Порто победи Байерн Мюнхен и стана европейски шампион преди години", коментира пък Сашо Борисов.

"Бешикташ е финансово стабилен отбор, който съвсем естествено, има добри футболисти. Нямам представа от Рапид, не ги гледах в мачовете с Берое".

"Паднаха ни се трудни съперници, но и ние имаме своите шансове. ЦСКА има потенциал и може да вземем точки от всички отбори в групата, но всичко зависи от нас", каза спортният директор Емил Костадинов, който е бивш играч на Порто.

"Порто продаде доста от звездите си, но този отбор е турнирен боец и ще ни бъде доста трудно. Надявам се да вземем
повече точки в групите от миналата година, когато спечелихме само една точка", каза още той.

"Съперниците са силни, но по-важното е нашите футболисти да подобряват своята игра. Само тогава може да очакваме успехи. Имаме контузени, много нови попълнения и след тяхното включване в игра трябва да направим добър колектив този сезон. Това са мачовете, в които футболистите могат да покажат качествата си", коментира почетният президент и пратеник на жребия в Монако Димитър Пенев.

 

Вашият коментар