В ЦСКА трогнати от подкрепата снощи

2010-10-01 14:40:00

Вие не можете да бъдете купени с всичките пари на света, категорични са от отбора

 

Футболистите на ЦСКА, спортно-техническото и административното ръководство се обърнаха с благодарности към публиката, която на мача с Порто не спря нито за миг да подкрепя тима.

В официалния сайт на клуба беше публикувана декларация, в която се казва:

Поднасяме огромната си благодарност на публиката на ЦСКА, на всеки един фен, който вчера безрезервно подкрепи любимия си отбор срещу Порто!

Дори достоен и  именит съперник като президента на ФК Порто, Пинто да Коща, остана повече от впечатлен от великата публика на ЦСКА и призна, че неговият клуб може да разполага с всичко друго, но не и с такава публика, която не може да се купи с всичките пари на света!

Възхищение и преклонение пред всички фенове, пред всеки един, който в последната септемврийска вечер засвидетелства своята любов и отдаденост към любимия ЦСКА!

Лесно е да бъдеш на стадиона, когато отборът ти е лидер и прегазва всички съперници, пълни витрините си с титли и купи. Но истинската любов, вярност и достойнство бяха доказани вчера от всички вас, които за пореден път безапелационно показахте, че публиката на ЦСКА е една от най-великите в света.

Отново цяла Европа мълви с възхищение четирите свещени букви и въпреки загубата на терена, на всички стана ясно, че червената публика е сърцето на ЦСКА.

Сърце, което никога няма да спре да бие!

Венцислав Живков
Изпълнителен директор

Гьоре Йовановски
Старши треньор

Тодор Янчев
Капитан

Вашият коментар