Гаджев: Възможно е да напусна Левски

2010-11-30 14:19:00

Все още не искам да коментирам нищо, заяви халфът

 

Владимир Гаджев може да напусне Левски през зимния трансферен прозорец. Това призна самият футболист при заминаването на "сините" за Белгия за ключовия мач срещу Гент в Лига Европа.

 

На въпрос дали след добрите му игри със синия екип има шанс да бъде продаден, Гаджев заяви: "Всичко е възможно". Последва нов въпрос – дали има конкретна оферта към него. А Гаджев отговори многозначително: "Все още не искам да коментирам нищо."

 

След връщането си от Гърция юношата на "Левски" Владимир Гаджев се превърна в една от сновните фигури. Извоюва си и място в националния отбор на България. Дебютът му преди година се отложи заради тежка контузия. В последната контрола на "трикольорите" обаче той записа първи минути, след като бе призован и от Лотар Матеус за спаринга сс Сърбия (0:1).

 

Логично Гаджев взе отношение и за предстоящия сблъсък с Гент. "Не е невъзможно да победим. Играем с Гент, а в предишните мачове играхме срещу по-силни съперници. Трябва да се възползваме максимално добре. Отбелязват много голове, така че трябва да запазим нашата врата и вече напред трябва да ни се открият шансове и от нас зависи дали ще ги вкараме. Шансовете са равни. Не сме по-слаби от тях, защото ги победихме в София. Не знам каква е историята ни с отбори от Белгия. Не мисля, че трябва да се надъхваме с история. То и срещу Шведи не се представяхме добре, но отстранихме два техни отбора. Амбицирани сме най-вече, че трябва да победим. Дори и да загубим, няма да ни обесят. Едва ли ще се повтори загуба като тази от Спортинг", коментира Влади Гаджев.

Вашият коментар