Гаджев: Заслужено загубихме

2011-02-26 20:39:00

След наши грешки ни вкараха три гола

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев призна, че загубата от ЦСКА с 1:3 на "Герена" в мача от 16-ия кръг на "А" група е заслужена.

"Започнахме добре, но след една наша грешка получихме гол и мачът стана друг. Заслужено загубихме, защото не играхме така, както трябваше и както искахме. Не смятам, че сме играли страхливо. След втория гол нещата станаха трудни", заяви Гаджев.

Той е категоричен, че съперникът не е изненадал с нищо, но Левски не е показал играта, която е трябвало. "ЦСКА не ни изненада с нищо. Както и очаквахме, те бяха добре подредени и използваха контраатаки. След наши грешки обаче ни вкараха три гола, а не са ни матирали с някакви комбинации", каза Гаджев.

"Не смятам, че са ни надиграли с нещо. Дори мисля, че ние владеехме инициативата, но допуснахме много грешки и бяхме наказани", допълни той.

Левски остава на второ място на 5 точки зад Литекс, който утре гостува на Миньор. "Разликата с Литекс сега е 5 точки, но може да стане 8. Трудно ще я стопим. Все пак зависи и от нас. Ако бием и си върнем играта от есента…", каза Гаджев.

Вашият коментар