Гаджев: Исках да се докажа пред жена ми

2010-08-01 23:24:00

"Извинявам се на съотборниците си, че ги оставих в тежък момент", заяви след мача с ЦСКА халфът на Левски Владимир Гаджев.

Той симулира за дузпа през второто полувреме и получи втори жълт картон, след който напусна изгонен терена. Въпреки това обаче Левски спечели с 1:0.

"Беше глупаво. Извинявам се и на ръководството и феновете. Исках обаче да се докажа пред жена ми", добави Гаджев.

"Мисля, че надиграхме ЦСКА и като цяло се представихме много добре. Малко се поуморихме през второто полувреме и затова бяхме по-прибрани. Новите в отбора доказаха днес, че са достойни за Левски. И Дембеле, и Иванов, и Младенов полазаха добра игра", допълни полузащитникът.

"Като за дерби мачът беше добър. Хубавото е, че развалихме магията с равните резултати", завърши играчът на Левски.

 

Още мнения от "синия" лагер:

Христо Йовов: Има какво още да се желае по отношение на нашата игра. Не показахме най-доброто, но това е, защото бяхме доста уморени. Тепърва ще изчистваме пропуските си.

Иво Иванов: Страхотно е чувството да победиш вечния съперник. С Данчо Милиев тренираме усърдно да се сработим по-бързо в защита. Имаше лека умора, но утре ще се възстановим и ще сме готови за мача с Калмар.

Даниел Младенов: Получи се хубав, интересен мач. Съжалявам, че не успяхме да направим спектакъл, но важното е, че спечелихме. Който вкарва, побеждава.

 

Вашият коментар