Ганчев и Инджов подаряват акциите на ЦСКА

Начало » Ганчев и Инджов подаряват акциите на ЦСКА

стадион Българска армия

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов ще подарят акциите на ЦСКА. Това разкри днес изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков, който потвърди, че Ганчев е решил да се оттегли от клуба.

„Той счита, че тази ситуация не му позволява да продължи с издръжката на клуба. През следващите седмици нашите собственици ще изчистят задълженията към техни фирми, за да може клубът да бъде на чисто. Това е важен момент, който държах да споделя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират в клуба. Всеки, който желае да инвестира в ЦСКА и да е финансов благодетел, ще има възможността да ги получи на безценица“, заяви Марков.

„Не съм оптимист с днешна дата. В момента ЦСКА е осигурен финансово за някакъв период от време. Да кажем до края на сезона. Всеки един желаещ, който обича ЦСКА и желае отборът да върви нагоре, е добре дошъл да получи акциите безплатно. Не се притеснявам да разговарям с когото и да е било. В някакъв период от време това ще бъде моя бъдеща задача. По никакъв начин не съм очаквал такова решение. Когато прочетох писмото, се почувствах смутен. Да не кажа и засегнат. През последните 5 години ние също сме участвали като действие и работа в това ЦСКА да бъде добре. До лятото клубът продължава да функционира със същия екип, с който разполага в момента. Никой няма да напусне“.

„Ситуацията е свързана с недоволство на част от нашите фенове. Хората, които обичат ЦСКА, хората, които са зад клуба, приветствам да създадат платформа, с която да покажат истинското отношение на хората, които обичат клуба“, каза той, като обясни, че ЦСКА е финансово стабилен до края на сезона“, добави.

„Не съм оптимист с днешна дата. В момента ЦСКА е осигурен финансово за някакъв период от време – да кажем до края на сезона. Всеки един желаещ, който обича ЦСКА и желае отборът да върви нагоре, е добре дошъл да получи акциите безплатно. Не се притеснявам да разговарям с когото и да е било. В някакъв период от време това ще бъде моя бъдеща задача. По никакъв начин не съм очаквал такова решение. Когато прочетох писмото, се почувствах смутен. Да не кажа и засегнат. През последните 5 години ние също сме участвали като действие и работа в това ЦСКА да бъде добре. До лятото клубът продължава да функционира със същия екип, с който разполага в момента. Никой няма да напусне“, уточни Марков.