Гара жаден за голове, пие безалкохолно

2011-02-21 18:59:00

25-годишният Дембеле отлага партито за юбилея за след мача с ЦСКА. Стефани му се подари днес

 

Без алкохол, но с голяма жажда…за голове, посрещна 25-ия си рожден ден звездата на Левски Гара Дембеле. Пожела си пак да накаже ЦСКА, а Левски да спечели в събота. Да забива във всеки мач до края на сезона и да стане шампион, независимо колко общо попадения е реализирал.

 

Хванатият да шофира пиян през декември футболист днес черпи обилно, но само с безалкохолни напитки. Иначе и на специалния за него 21 февруари до "Герена" го докара охраната на Тодор Батков.

 

За Гара имаше и няколко специални подаръка – подписване на новия договор със завишена месечна заплата, "зачисляването" му на култовата фланилка с №9 точно преди дербито с ЦСКА и прибирането в България на любимата му португалска манекенка Стефани. Преди Нова година тя напусна България заедно с Гара и влюбените ходиха на ваканция в Португалия и Франция. Но досега Стефани отсъстваше от София, тъй като първо не се знаеше дали Дембеле ще остане в Левски, а после бе на лагер в Кипър. Но навръх четвъртвековния юбилей на френската голова машина Стефани се превърна в най-чакания подарък от Гара, пристигнал в апартамента му в столицата.

 

Звездата на "сините" ще заложи на кротко домашно парти. А същинският купон е отложил за събота вечер, когато се надява да има два повода – 25-ия си рожден ден и победа над ЦСКА.

Вашият коментар