Гара замина за Гърция

2011-01-13 13:39:00

Сержиньо Грийн започна подготовка, Карвальо отново на линия

Скандалният Гара Дембеле замина със съотборниците си от Левски за първия подготвителен лагер в Гърция. "Сините" тренираха половин час сутринта на базата на стадион "Георги Аспарухов", след което обядваха и потеглиха с клубния автобус към Александруполис.

Френският нападател на Левски е получил разрешение от съдебните власти да пътува с отбора, въпреки че преди 24 часа Софийски районен съд не уважи споразумението, което той сключи с прокуратурата по делото за шофиране в нетрезво състояние и притежание на фалшиви документи за управление на МПС.

Последното тренировъчно занимание на българска земя пропусна единствено хайф-бекът Жоазиньо, който трябваше да премине функционални и медицински изследвания, след като закъсня с три дни за подготовката. Сержиньо Грийн и Дембеле, които също закъсняха с разрешение на ръководството, тренираха наравно със своите съотборници.

В тренировката на Левски се включи и Базил де Карвальо, който удари рамото си на първото занимание за годината в понеделник. Неговата контузия обаче не е сериозна и той участва в краткото занимание.

Левски ще се подготвя на гръцка земя до 27-и януари, когато отборът се прибира в София. В Александруполис ще се наблегне на физическата подготовка, а първата контрола е насрочена за 26-и януари. Спортно-техническият щаб на Левски отказа да говори за представители на медиите преди заминаването си за Гърция.

Списък на футболистите за лагера в Гърция: Божидар Митрев, Кирил Акалски, Пламен Илиев, Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Иво Иванов, Веселин Минев, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Гара Дембеле, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Александър Александров, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Даниел
Димов, Исмаил Иса, Александър Киров, Базил Де Карвальо, Иван Горанов, Калин Щърков, Жак Коен, Стефан Станчев, Христо Стамболийски, Тодор Чаворски, Христо Попадийн.

Програма на Левски за зимната подготовка:

13 януари: Заминаване за Алескандруполис
26 януари: Контролна среща в Алексадруполис
27 януари: Завръщане в София
28 януари-3 февруари: Тренировъчни занимания на Герена
4 февруари: Заминаване за Агия Напа
7 февруари: Контролна среща Левски – Белхатув
9-11 февруари: Турнир заедно с отборите на Войводина, Динамо Москва и Теплице.
На 9-ти "сините" ще играят с Войводина, а на 11-ти – с Динамо или Теплице, в зависимост от резултатите на първите срещи в турнира.
13 февруари: Контролна среща в Агия Напа
16 февруари: Контролна среща Левски – Виктория Пилзен
18 февруари: Завръщане в София
20 февруари: Контролна среща Левски – Чавдар Етрополе на Герена

Вашият коментар