Гара май се композира за дълго на Герена

2010-12-05 10:46:00

Необмислената постъпка на французина май му затвори пътя към големия футбол

 

Демонстриралият ниско количество сиво вещество в мозъка, за разлика на високо на алкохол в кръвта Гара Дембеле по невероятен начин си провали шанса да заиграе в наистина сериозен шампионат. Хванатият да кара пиян онзиден френски стрелец по всяка вероятност ще си остане на Герена, тъй като едва ли някой от заинтересованите от него отбори ще пожелае да има в тима си играч, който посяга към чашката.

Така най-конвертируемият играч на Левски ще остане в София, за да радва с головете си феновете на Левски и барманите с тлъстите си сметки за марков алкохол.

А само до преди два дни за Гара Дембеле се говореше от "Ванкувър до Владивосток" и по диагонала Босфор – Остров. Споменаваха се имената на отбори като Ювентус, Волфсбург, Вердер, Бешикташ и Галатасарай, като според различни източници всички те бяха готови да дадат едни 2 млн. евро на Левски за нападателя с големите устни.

На рождения ден на Майкъл Тевия обаче с 1.62 промила алкохол в кръвта Гара забравил, че е футболист на Левски и тръгнал "да паркира" около УНСС служебния си автомобил без да има шофьорска книжка. Историята след това е известна.

По подобен начин провали кариерата си друг "син" талант – Юсеф Рабех. Той по едно време беше "Мароканския Бекенбауер", а днес е само "бивша надежда", която рита нейде из Мароко. В Левски проблеми с алкохола имаха още Ричард Еромоигбе, Шакиб Бензукан и вратарят Божидар Митрев. Някои катастрофираха с автомобилите си, за щасастие без тежки последствия.

Иначе вчера собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев спомена, че Гара и доката е бил "смърф" е обичал шумните компании в лъскавите заведения, но се е прибирал с такси. Иначе безспорен факт е, че откакто е в Левски, броят на снимките на Дембеле по екип на "сините" и тези със засукани моми по кръчмите е близо еднакъв. Досега обаче се подчертаваше, че французинът е пълен трезвеник, а някой дори го даваше за пример.

Вашият коментар