Гара напълнил половината съблекалня на Левски с шоколад

2011-02-22 13:56:00

Другата част от пира за 25-ия му рожден ден била всевъзможни безалкохолни напитки

 

Суперзвездата на Левски Гара Дембеле отбеляза кротко четвъртвековния си юбилей. Но изуми всичките си съотборници и служители на "Герена".

 

След вчерашната тренировка, първа в седмицата на вечното дерби, левскарите едва си намираха място в съблекалнята, съобщи "24 часа". Причината – чукналият 25 години Дембеле бе напълнил половината помещение с шоколадови лакомства и каквито безалкохолни напитки бе намерил в магазина. Дори след края на сладкото пиршество, в съблекалнята имало още бонбони и безалкохолни за всекиден до битката с ЦСКА.

 

По принцип всеки футболист черпи в съблекалнята за празниците си, но досега никой не бе я задръствал.

 

Но Гара си има и повече поводи. Освен юбилея се уреди и с нов договор с по-висока заплата. А за заслуги Гонзо му "подари" фланелката с №9 точно преди вечното дерби. Досега номерът бе "замразен" до намиране на достоен човек да го носи. Но вече са отпечатани фланелките с №9 и надпис Дембеле, с които Гара ще стряска защитници и вратари.

 

За рождения му ден вчера в България се върна и неговата възлюбена Стефани. В компанията на португалката Гара прекара празничната вечер. Пожела си двоен повод за купон в събота – юбилея и победа над ЦСКА. "Искам пак да им вкарам и пак да ги бием. Искам да бележа голове във всеки мач. А колко ще са, не знам", каза Гара.

Вашият коментар