Гара: Осъзнах грешката си, простете!

2010-12-04 13:51:00

Нападателят сде извини за пиянската си изцепка от вчера

 

Голмайсторът на Левски Гара Дембеле се извини с отворено писмо за необмисленото си поведение в четвъртък и поиска прошка. В ранните часове на вчерашния ден той беше спипан да шофира в нетрезво състояние след купона на съотборника си Майкъл Тевия и изкара нощта в полицията.

"С настоящото писмо се обръщам към обществото, привържениците, собственика, спортно-техническото ръководство на Левски и не на последно място към моите съотборници. Часове след случилото се в четвъртък през нощта осъзнах грешката, която допуснах и приемам смирено заслужените критики и последствия. С необмислената си постъпка подведох и разочаровах хората, които през последните месеци безрезервно гласуваха подкрепа и доверие към мен.

Тук идва реда на извинението ми и молбата за втори шанс, който не бих пропилял с лека ръка. Наясно съм с отговорността, поета към обществото, живеейки в България и като представител на институцията Левски. Надявам се искрено, че с бъдещoто ми поведение, както на терена, така и извън него ще успея да върна загубеното доверие и уважение".

Искрено Ваш – Гара Дембеле", се казва в отвореното писмо нападателя.

Вашият коментар