Гара разкара мадам Ба

2011-01-08 21:45:00

Къса с мениджърката, която иска да прилапа сериозен процент от продажбата и бъдещата заплата на звездата на Левски

 

Звездата на Левски Гара Дембеле е депозирал молба до френската футболна федерация, че вече не иска да бъде представляван от довелата го на "Герена" мениджърка мадам Ба.

 

Причината почти сигурно е сериозен процент от бъдещата му апетитна заплата в клуба, в който Дембеле премине. А и солиден процент, който агентката ще иска да прилапа, независимо кой мениджър го продаде.

 

Сокена Ба Бенжелун, която е и майка не един от най-добрите приятели на Гара – играча на Локо (Пд) Юнес Бенжелюн, възропта срещу публичната поява пред Sky Sports на Кристофър Емил, представил се за агент на Дембеле. Той анонсира течащи в момента преговори с отбори от английската Висша лига.

 

Друг мениджър пък опитва да финализира сделка с Киево. Гара пък чака да изтече законовият 30-дневен срок за прекратяване на взаимоотношенията му с мадам Ба. Вероятно веднага след това ще бъде сключен и договорът с отбора, избран от Левски и футболиста.

 

Според неофициална информация към момента в офиса на "сините" има депозирана оферта от Киево и сериозен интерес от английски клуб. От "Герена" обаче искат да получат многомилионна сума накуп, а кандидатите за Гара не се навиха да я платят до вчерашния Ивановден.

 

От Киево са предложили да преведат веднага 1 млн. евро за 50% от правата на Дембеле. В тяхната оферта влизала възможност парите да нараснат до над 2 млн. евро, ако Гара се прояви като голова машина и в италианската серия "А". Тоест сумата за окончателното му откупуване да зависи от представянето му в Киево.

 

Очаква се по-добро предложение от Англия. Гара в момента е в Португалия с приятелката си Стефани. На 12 януари ще има сериозен мач в прокуратурата в София, като този път няма да напада, а ще му се наложи да се защитава заради хващането му зад волана с 1,62 промила алкохол и притежание на фалшива книжка.

Вашият коментар