Гара се натряскал на рожден ден на смъртна резерва

2010-12-03 11:55:00

Шофьорската му книжка май е нередовна

 

Арестуваният за шофиране в пияно състояние Гара Дембеле е бил на веселба по случай рождения ден на смъртната резерва в Левски Майкъл Тевияq , разбра Bgfootball.com. Това съобщиха от "Герена". Именно заради този повод левскарите получили разрешение да купонясват до 2,30 часа след полунощ. Това обаче е с час по-рано от момента, в който е закопчан звездният нападател на "сините".

 

На 1 декември ганайчето Тевия стана на 20 години, но не успя да почерпи подобаващо. Беше възпрепятстван от някакъв мач, в групата за който случайно бе попаднал заради много кадрови проблеми в Левски – загубата с 0:1 от Гент. След връщането от Белгия обаче било време за подобаващ купон. Гара явно доста добре се е справил и с реализирането на чашите с уиски, след като в кръвта му са открити 1,64 промила алкохол.

 

Това обаче може да е само един от проблемите за 24-годишния французин с малийски корени. От МВР разследват и документите му за управление на МПС, като има сериозни съмнения, че шофьорската му книжка е нередовна.

Вашият коментар