Гара със забрана да излиза от България, той се весели навън

2011-01-05 08:53:00

Няколко клуба изчакват развитието на ситуацията около Дембеле

Веселбата около Гара Дембеле продължава с пълна сила. След като французинът беше хванат да "препаркира" автомобила си мъртво пиян в студентски град, при това с фалшива книжка, на която пишеше, че е българин, от Дирекция "Миграция" са му наложили забрана да напуска България докато не се изясни докрай случая.

Забраната е предпазна мярка по делото, което се води срещу него във връзка с инцидента. Любопитното обаче е, че играчът в момента не е в страната. Той празнува Коледа и Нова година нейде из родните си места. Очаква се Дембеле да кацне у нас тези дни.

"Има забрана, но тя е рутинна. По принцип не е пречка за евентуален трансфер на Дембеле", коментира пред "7 дни спорт" адвокат Константин Симеонов, който движи нещата на Гара по случая.

"В интерес на него и на Левски обаче е случаят да приключи по-скоро. Това е при условие че клубът държи да го продаде. Ако той остане в Левски, за мен няма проблем дори да се проточат нещата. Не съм притеснен за изхода на делото. Първо Дембеле не е използвал фалшива книжка, просто са я намерили в него. Имаме и някои възражения по обвиненията, че е карал пиян", хвърля повече светлина по скандала юристът.

Според запознати, отбори от Русия и италианският Киево са на "стендбай" и изчакват развитието по случая, за да решат ще направят ли оферта за нападателя.

Вашият коментар