Генерал Тошево се отказа от В група

2010-10-18 20:07:00

Спортист не успя да организира последния си домакински мач със Скрита сила Мъдрево

 

Един от най-стабилните отбори в Североизточната В група в годините- този на Спортист (Генерал Тошево), прекрати участието си. Официално от Зоналния съвет на БФС-Варна потвърдиха за отказа, след като отборът не успя да организира домакинския си мач със Скрита сила (Мъдрево), а преди това едва четирима играчи се събраха за гостуването на Белица (област Силистра), което така и не се състоя.

Така съдбата на Спортист (ГТ) беше предрешена още преди седмица. След 10 изиграни кръга отборът имаше спечелени едва пет точки от една победа и две равенства. Генералтошевци са вторият отбор, който напуска първенството в Североизточната В група тази година. Преди две седмици отборът на Кубрат прекрати участие след три равенства и шест поражения в първите девет мача. Първенството продължава с 16 отбора, а твърде възможно е да няма изпадащи.

В последните три месеца играчите не бяха получавали никакви средства и един по един те напуснаха отбора, за да се стигне до този момент.

В Спортист (Генерал Тошево) е започнал кариерата си и бившият национал Милен Петков, който в момента играе за Черно море (Варна). В кариерата си той е обличал екипите още на Добруджа, ЦСКА и атинските АЕК и Илисиакос.

Вашият коментар